PR Manager (IENS, a TripAdvisor company)

Amsterdam, North Holland, Netherlands · Marketing & Communication · CDI

Description

IENS (a TripAdvisor company) faciliteert een online platform voor het vinden en reserveren van restaurants. Sinds de overname door TripAdvisor is IENS onderdeel van het wereldwijde restaurantplatform TheFork, dat inmiddels in 12 landen gevestigd is.

Op iens.nl vind je inspiratie, menukaarten, foto’s, restaurantomschrijvingen en recensies waarvan er op jaarbasis ca. 250.000 door geregistreerde proevers worden geschreven. Zo helpt IENS maandelijks circa 2,5 miljoen bezoekers bij hun zoektocht naar het perfecte restaurant.

Naast een consumentenplatform is IENS een partner voor restaurants en leverancier van het digitale reserveringssysteem SeatMe. Ruim 3500 restaurants werken met het slimme online agenda- en reserveringssysteem. Het systeem wordt op maat gemaakt voor elk restaurant, zodat het perfect aansluit bij de formule van het restaurant en voor een optimale restaurantbezetting zorgt.


Functieomschrijving

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren PR Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van onze lokale PR-strategie (online en offline), onderhoud je relaties met de media en belangrijke influencers, én creëer je relevante persmomenten (B2B en B2C) met als doel het IENS-merk te verstevigen en breed uit te dragen.

Je werkt nauw samen met het centrale PR-team, het marketingteam en het senior management om een eenheid te creëeren in PR- en brandcommunicatie. Je voornaamste doelstelling is om het IENS brand geliefd te maken en op een positieve manier onder de aandacht te brengen van B2B en B2C journalisten en influencers.

Belangrijkste taken:

Requirements

Naar wie zijn we op zoek?

Interesse gewekt?

Denk je dat jouw profiel goed aansluit bij deze vacature en is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie en CV in het Engels naar HR

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job